Hava Durumu

Kahta 02 Spor Güçlü Kadrosuyla Geliyor

HEDEF İYİ FUTBOL İYİ MÜCADELE

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Kahta 02 Spor Güçlü Kadrosuyla Geliyor

KAHTA 02 SPOR SAHAYA İNDİ

Yeni sezona başarılı teknik adam Halis Özipek'le giren Kahta 02 Spor'da hedef iyi futbol iyi mücadele. Yardımcılığını Hasan Şahin, Kaleci hocalığını Salih Koska'nın yapacağı güçlü ekİp sahaya inerken sevgiyi coşkuyu kazanma arzusunu da yanında getirmeyi unutmadı. 

YANLIZ BIRAKMADILAR

Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal ve Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç yeni sezon öncesinde Kahta 02 Spor takımını antrenmanda ziyaret ederek yanında oldukları mesajını vermeyi ihmal etmediler. Kulüp Başkanı İsmail Muhlan ise Soysal ve Hallaç'ı karşılayanlar arasındaydı. 

Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç yaptığı konuşması'nda  "Şehrimize yakışanı yapmak için elimizden ne gelirse imkânlar dahilinde yapmaya hazırız. Bu takım hepimizin, şehrin takımı ve şehrimizi temsil ediyor, hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. " dedi.

Kulüp Başkanı İsmail Mulhan ise "Sayın Kaymakamımız ve Sayın Başkanımız Kulübümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Sayın Kaymakam'ımıza ve Sayın Belediye Başkan'ımıza bizlere verdiği desteklerden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Yöneticilerimizin yanımızdaki duruşu bizi daha fazla cesaretlendirdi. İnşallah o sene bu sene olur şampiyonluğu şehrimize getirerek şehrimize hediye ederiz."dedi.

HALİS ÖZİPEK '' GÜÇLÜ BİR KADRO KURDUK ''

Teknik adam Halis Özipek'se yaptığı konuşması'nda, kendilerine sunulan imkanların son derece önemli olduğunu, ellerinden gelenin daha fazlası için burada olduklarını söyledi. Özipek devam eden konuşması'nda '' Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın ziyaretleri ile moral kazandık. Her şehre böylesine özel isimler gerekiyor. Kendilerine teknik heyetim ve takımım adına teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız İsmail Muhran'ın desteğinin ise Türk futbol'nda örnek alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda şanslıyız diyebilirim. Muhran Başkanımız gecesini gündüzüne katarak cefakarca çalışıyor. Ve yönetim kurulu arkadaşları bir bütünler. Yeni sezona güçlü bir kadro ile giriyoruz. Özellikle şehrin öz çocukları adına titizlikle davrandık. Artık özüne dönmeyi hedefleyen bir Kahta 02 Spor görebilirsiniz. Tabi ki transfer futbolcularımız. Takımımıza yakışan oyuncuları alarak öz evlatlarımızla güzel bir mozaik oluşturduğumuzu söyleyebilirim. Hedefimiz iyi futbol iyi mücadele ve zirve yarışı olacak. Ve vazgeçilmezimiz taraftarımız. Onların coşkusu tutkusu takımımıza yansıyacak. Şehrin ileri  gelenleri, sivil toplum kuruluşları, basınımız yanımızda olacaklar.  Yani şehrimizde hep birlikte zaferlere koşmak için mücadele edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun '' diyerek sözlerini tamamladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.