Ceyda Durukan Halkbank

Yıldız Oyuncuyla Söyleşi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.sporankara.org

SPORCUMUZU TANIYALIM

Öncelikle bize kendini tanıtırmısın? Ben Ceyda Durukan 1994 Ankara doğumluyum.

Sevgili Ceyda Voleybola Nerede ve Nasıl Başladın? Voleybola Yenibatı spor kulübünde beden egitimi öğretmenimin yonlendirmesiyle basladim. Beden egitimi ogretmenim aynı zamanda antrenörümdü, böylelikle voleybol yaşantım başlamış oldu ve çok mutluyum :)

Seni yetiştiren ve voleybolu sevmeni sağlayan ilk Antrenörün kimdir? İlk antrenorlerim Özgür Alan ve Hakan Sivel’di. Daha sonra transfer olduğum Gazi Üniversitesi spor kulubünde  Atila Bozkurt ve Cengiz Akarceçme hocalarımla çalışmaya devam ettim ve şu anda hala Cengiz hocamla çalışıyorum .

Okuyormusun? Okulu spor hayatı ile birlikte devam ettirmek zor olmuyor mu? Evet okuyorum Gazi Üniversitesi beden egitimi bölümündeyim. Hem okul hem sporu bir arada yürütmek elbette zor, ancak ikiside vazgeçilmezim. Elimden gelen tüm çabayı sarfediyorum, en iyisi için varım.

Örnek aldığın voleybolcular var mı? Her genc sporcu gibi benimde beğendigim örnek aldığım sporcular tabi ki var. Yabancı olarak Maja Poljak, Türkiye’de ise Eda Erdem diyorum.

İlerideki hedeflerin ve hayellerini bizlerle paylaşırmısın? İlerisi icin kurduğum hedefleri özetlemem gerekirse, öncelikle formasini giydigim Halkbank spor kulübünü üst sıralara taşımak  hedeflerim arasında. Sonrası üst düzey takimlarda forma giyebilmek ve örnek bir sporcu olabilmek. En büyük hayalim ise her voleybolcunun gönlünde yatan Milli takım olacaktır. :)

Voleybol dışında takip ettiğin sporlar var mı? Basketbol futbol ve tenis karşılaşmalarını çok sık olmasa da takip etmeye çalışıyorum.

Bugüne kadar oynadığın kulüpler hangileri? Yenibatı spor kulübü ve Gazi Üniversitesi, son takımım ise Halkbank spor kulübü.

Genç bir oyuncu olarak Maç ve Antrenman öncesi nasıl besleniyorsun? Maçtan 3 saat önce yemek yiyorum, az yağlı ve karbonhidratlı besinler tüketiyorum. Genel olarak zararlı yiyecekler tüketmemeye çalışıyorum, örneğin; cips, cola vb gibi. Az yağlı yemekleri tercih ediyorum.

Bugüne kadar unutamadığın bir maç anın oldu mu? Oynadığım her maçı unutulmaz olarak görüyorum, ancak 2 yıl önce Karşıyaka ile oynadığımız final maçı unutulmazlarım arasında yerini aldı bile. Galip gelenin 1.lige çıkacağı karşılaşmayı kazanarak 1.lige merhaba demiştik.

Önemli maçların ardından nasıl dinlenirsin ve stres atarsın? Maç sonrası kesinlikle istirahat, evde müzik keyfi ve dinlenme anı. Stres atmak için ise favorilerim ailem ve çok sevdiğim arkadaşlarım tabi.BİRAZDA MAGAZİN

Futbol ve Basketbolda hangi takımı tutuyorsun? Her iki branşta da yanlış anlamasın sakın, Beşiktaş’lı olmak ayrıcalıktır diyorum övünmek gibi olmasın ama.

Takım içerisinde bir lakabın var mı? Genellikle Ceycey ya da Durukan diye hitap ederler.

Kullandığın parfüm? Calvin Klein  

Giydiğin markalar? Zara, Nike, Pullandbear, Hm giyiniyorum.

İzlediğin diziler? Kesinlikle Medcezir tek favorim

En çok beğendiğin filmler? Beyaz melek, evim sensin, aşk tesadüfleri sever.

İnternetle aran nasıl? Evet çok sık kullanıyorum ve keyif alıyorum.

Dinlediğin müzik? Türkçe ve yabancı ağırlıklı pop.

Voleybolcu olmasaydın ne olmayı düşünürdün? Mimar olmak isterdim :)

Hayatta seni en çok sinirlendiren ve mutlu eden şey nedir? Bana yalan söylenmesi’nden asla hoşlanmam. Mutlu olduğum anlar sevdiklerimle bir arada olarak vakit geçirmek ve  tabi voleybol diyorum.

Hayatta olmazsa olmazların nelerdir? Ailem, arkadaşlarım ve voleybol :)

Burcunuzun özelliklerini taşıyormusun? Koç burcuyum. Özellikleri arasında inatçı olmak asla vazgeçmemek bana kesinlikle uyuyor :)

Günlük hayatta en çok kullandığın kelimeler? Sen şaka yapıyorsun, hadi eyvallah :)

Teşekkürler Durukan (Cey-cey), bu güzel röportaj için.Haber: Metin Karagöz