Hentbolseverlere Zeynur Pehlivan Mesajı

Bir Hentbol Sezonu Daha Tamamlandı

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2024 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2024 19:07
https://www.sporankara.org

Merhabalar sevgili sporseverler, sevgili hentbolseverler!

Bir hentbol sezonunu daha bitirdik. Perdeler bir süreliğine kapandı. Sporcular bir süre dinlenecek, yaralar tedavi edilecek, gelecek sezona daha güçlü başlanacak.

Ancak, bu sene hentbolda neler olmuş, kim şampiyon olmuş, hangi başarılar elde edilmiş, gelin hep birlikte yeniden hatırlayalım. Ben bana göre başarılı olan isimleri sırasıyla yazacağım. Eğer "Zeynur hocam, bu da var. Bunu unuttunuz." dediğiniz birşey olursa lütfen hatırlatın.

Ben ilk olarak, birinci sıraya yazılacak olan en önemli, en tarihi başarıyla başlamak istiyorum.

Milli takımlarımızın 48 yıldır ulaşmayı başaramadığı başarıya bu sene Kadın Milli takımımızın ulaşmış ve tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı elde etmiş olması. 48 yıl! Dile kolay! O kadar uzun seneler bekledik ki! Bir ömür demek! Birçok hentbolcu, idareci veya antrenörlerimiz bu olayın gerçekleştiğini göremedi bile.

Umarım bu olay artık her sene gerçekleşir ve bir daha böyle bir başarıyı bu kadar uzun zaman beklemek durumunda kalmayız.

Darısı Erkek takımımızın başına diyerek, Kadın Takımımızı kutluyor ve Avrupa Şampiyonasında kendilerine başarılar diliyoruz.

Ben bu senenin en önemli başarısı olarak Kadın Milli Takımımızı görüyorum. Siz ne dersiniz?