Onlar Amatör Futbolun Yüreği Oldular

HAKAN KARAKAYA / ALİ SARI

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.sporankara.org

İŞTE ÖRNEK İKİ YÜREK

Türk futbolu amatör futbola yokları oynamaya devam ediyor. Hergün bir takımımız kapısına kilit vuruyor. Kimileri milyarları hoyratça harcamaya devam ederken, kimileri umut ışığı misali. İşte örnek iki yürek, Hakan Karakaya, Ali Sarı kardeşlerimiz, onlar amatör futbolun sesi oldular. İstatistikspor takımımızda geleceğimiz gençlerimiz adına ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan spor gönüllüsü bu insanları kalkalım hep birlikte alkışlayalım, ne dersiniz. sporankara.org spor sitemizin özel özel abonesi Karakaya ve Ali Sarı ile yeni başlayan sezonun ardından özel bir söyleşide bulunduk, işte o söyleşi ve geriye kalanları sizlerle paylaşıyoruz, bakın ne diyor futbol tutkunları.

Hakan Karakaya ''Öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum Metin hocam, bu sezonda amatör futbolun sesi kulağı olacaksınız. İstatistikspor takımımıza gelince. Geçen yıl yaşanan şampiyonluğun ve play-off mücadelesinin ardından elimizdeki futbolcularımızla yolumuza devam ediyoruz. Aşağı yukarı iki giden ve gelenler gibi, kaybımız fazla yok. Bu sezon adına söylemek gerekirse şartlara bakmaksızın yukarı sıraları hedeflediğimizi ekleyebilirim. Futbol değişik bir sevda ve vazgeçilmesi mümkün değil. Bu anlamda bizler takımımızın hamisi olarak elimizden gelen fedakarlığı, yapabileceklerimizi genç kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Sağolsunlar onlarda sevgi ve saygıları'ndan taviz vermiyorlar. Umud ediyorum yeni sezonda istediklerimizi gerçekleştirerek hedeflediğimiz yere varacacağız, bizler inanıyoruz '' diye konuştu.

Ali Sarı '' Metin hocam her yıl olduğu gibi bu yılda amatör futbolun sesi olmaya özen gösteriyorsunuz, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kısa bir aradan sonra yeniden futbol heyecanıyla beraberiz. Samimi söylemesi gerekirse o günü sabırsızlıkla bekliyorsunuz. O formayı giydiğinizde çok şeyleri hissediyorsunuz. İstatistikspor takımımız maçların başlamasıyla birlikte yeniden kenetlendi. İlk karşılaşmamızı mağlup bitirmemizin ardından çabuk toparlanarak eski kimliğimizi yakaladık. Ankara futbolu zirve mücadelesinde sarı siyahlı renkleri unutmasın. Genç futbolcularımız uyum içerisinde çalışıyorlar. Hedefimiz geçen yıl olduğu gibi önce birinci etap sonrası play-off karşılaşmaları. Takım olarak başarıyı yakalayacak kadroya sahibiz. İstatistikspor son yıllara damgasını vurmuş bir takımdır, bu yılda gerekeni yapacağız '' diye konuştu.

sporankara.org başarılar diler