Ormanspor Taraftarının Yüreğine Su Serpti

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.sporankara.org

MORALLE BAŞLADILAR MORALLE BİTİRDİLER

Ankara Basketbolunun inanılmaz temsilcisi Ormanspor kaldğı yerden başarılarına devam ediyor. Geçen yıl yaşanan şampiyonluğun ardından Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligine çıkan takımımız, evinde oynadığı ilk maçında, taraftarının desteğini de yanına alarak'' MÜCADELE BİZİM İŞİMİZ '' mesajı vermeyi ihmal etmedi. 

YENİ LİG FARKLI BİR HEYECAN

Ankara Basketolunun mücadeleden vazgeçmeyen temsilcisi Ormanspor, Bilyoner.com Kadınlar Ligi'nde oynadığı ikinci maçını galibiyetle kapatırken, çizdiği performansla taraftarının yüreğine su serpen takımımız oldu. Yeni lig, farklı bir heyecan, bambaşka mücadele. Kendine has taraftarı, ince eleyip sık dokuyan yönetimi, genç yıldız oyuncuları, takımına çabuk uyum sağlayan yabancı sporcularıyla Ormanspor gerçeği hızla yükseliyor.

ANKARA ORMANSPOR 71 - 47 ADANA ASKİ 

Yukarı tabloya bir kez daha bakıyor ve Ormanspor takımını, yöneticilerini, antrenörlerini, sporcularını, taraftarını bir kez daha yüreklice alkışlıyoruz. Bu sezon yeni ligi'nde orta sıralar mücadelesi verecek olan yeşil beyazlılar, rakipleri Adana Aski karşısı'nda oynadıkları oyunla güven tazelediler. Furkan Sağlık ve talebeleri umut veriyor. Yabancı oyuncular, Luca, Shatori, Jasmine Petra ve Melisa Can sanki uzun yıllardır aynı takımda oynar gibiydiler. Geçen yılın flaş isimlerini tekrar seyretme fırsatı yakaladık.  Alperi, Nihan, Damla Türk Basketbolunun yeni yıldızları gibi oynadılar, yeni transfer Simay'ı unutmuyoruz. Görünen o ki Basketbolun süper lig temsilcisini keyifle izleyebileceğiz. Tebrikler Ormanspor tebrikler.

sporankara.org Ormanspor takımına yeni ligi'nde başarılar diler