T.Yılmaz'dan A.gücü Açıklaması

TEK SES TEK YÜREK

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.sporankara.org

Ankaragücü takımımız şampiyonluğa koşuyor bu yıl, her şey daha güzel olacak. Şimdi bizlerin yapması gereken tek ses şampiyonluk sloganına sonuna kadar sarılmak olacaktır. Bu konuda bir açıklama yapan Ankaragücü camiasının yürekli ismi Tuna Yılmaz bakın neleri bizlerle paylaştı, söz Tuna Yılmaz'da.

Tuna Yılmaz ''2016-2017 Sezonuna oynadığımız üç müsabakadan da galip ayrılarak iyi bir başlangıç yaptık.

Başta Başkanımız Mehmet Yiğiner olmak üzere Yönetim Kurulumuzun sezon öncesi yapmış olduğu titiz çalışma ligin başlamasıyla birlikte meyvelerini vermeye başladı.

Büyük fedakarlıklarla kurulan yarışmacı kadronun bundan sonra da ilk üç maçtaki başarısını sürdüreceğine inanıyor, lig sonunda camiamızın ve taraftarlarımızın arzuladığı hedefe ulaşacağını içtenlikle ümit ediyorum. Önümüzde bizi bekleyen zorlu bir süreç ve oynanacak 31 müsabaka daha var. Zorlu lig maratonunda Başkanımız Mehmet Yiğiner'in de ifade ettiği gibi; Birlik olursak aşamayacağımız hiç bir engel kalmaz.

Ben, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizi bir arada tutan ortak değerimiz 'Ankaragücü' için tek ses, tek yürek olacağımıza inanıyorum.

Gerek sezon öncesi çalışmalarımızda, gerekse lig başladığından bugüne yaptıkları haberler ve yorumlarla bizlere destek olan, hiç bir maçta bizleri yalnız bırakmayan, alınan her sonuçtan sonra bizlerle aynı duygu yoğunluğunu yaşayıp, aynı heyecanı paylaşarak coşkumuza ortak olan değerli basın mensubu arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ankaragücü sizinle daha güzel, birlikte daha kuvvetli''.